çalışma izni


YABANCILARIN ÇALIŞMA İZNİ

Yabancıların çalışma izni alması için Türkiye’de buluna Türk makamlarına yahut yurtdışında bulunan konsolosluklara başvuru yapılması gerekmektedir. Çalışma izni alınabilmesinin ilk şartı Türkiye’de usule uygun alınmış bir oturma izninin olmasıdır. Yabancının en az 6 ay süreli bir oturma iznine sahip olması gerekmektedir. Bu oturma iznine sahip kimseler doğrudan Türkiye’ye gelerek başvuru […]

Yabancıların Çalışma İzni - Av. Halil İbrahim Çelik